Ferhat Olmak Demek…

Yayınlama: 03.02.2014
Düzenleme: 22.04.2015 17:12
1.218
A+
A-

Ferhat Olmak Demek…

Evvela, Ümmetin varlık mücadelesinin yanında yer almak demek,
Tüm dünya mazlumlarının yanında olmak demek,
Sömürü düzeninin karşısında olmak demek,
Ayağı kaydırılmak istenen Müslüman’ın koluna girmek demek,
Belini yüzyıl sonra doğrultan Büyük Coğrafya’nın yere sağlam basarak yürümesine katkı sağlamak demek,
Umudunu Türkiye’nin güçlenmesine bağlayan gönül coğrafyamızın umutlarının devamı olmak demek,
İnanç ve düşünce Hürriyetinin rahatça devam etmesi demek,
En önemlisi de Huzur’un devamı demek.

Zor günler, zor zamanlar zoru sırtlayacaklar için biçilmiş bir elbise olsa gerek. Ülkemizde yaşanan son gelişmeler, ülke insanının duygusal sınırlarını zorlayacak boyutlarda sürmekte. Ülkemizin bölgesinde tartışmasız kabul edilen ve görünen gücünün engellenmesine yönelik yapılan akıl ve vicdan ötesi girişimler sadece Türk Yurdunun Halkına değil, Türkün ve Müslümanların çağlardır ortak yaşadığı bu büyük coğrafyaya yapılan bir darbe tanımını aldı.

Liderlik özellikleri bakımından tüm liderlik kavramlarının vücut bulduğu Recep Tayyip Erdoğan sahip olduğu İlahi İletişim donanımı ile hem ülkenin hem de bölgenin insanları üzerinde müthiş bir imaja sahip oldu. Bireysel imajının olumlu yansımaları ekonomiden, iç ve dış politikaya kadar birçok alanda hissedilir güçte.

Liderin sahip olduğu güç bölgenin de sesi oldu. Bölgenin dertlerine ve dertlilerine çözüm bulma çabaları ile sürekli dikkatleri üzerinde toplayan bir dünya lideri haline gelen Recep Tayyip Erdoğan, açık ve gizli devam eden sömürü düzeninin sofralarından bu büyük coğrafyanın insanlarını tüketilmekten, harcanmaktan alıkoyar oldu.

Başbakan Erdoğan sahip olduğu iletişim yeteneği ve hiçbir ekonomik gücün yaptıramayacağı gönüller kazanmayı başarabilen ender bir iletişimi yönetme yeteneği ile liderdir. Bu liderin yaptıkları ve yapmayı amaçladıkları, sömürüden beslenen güç merkezlerini rahatsız etti. Ve hem içeriden hem de dışarından oluşturulan bir çökertme planı yürürlüğe kondu.

Hasta adam olan millet, Allah’ın izniyle şifa buldu, okudu, büyüdü doktor oldu ve şifa dağıtıyor. Bu ülkenin şifalar aramak, şifalar olmak için zorlukları aşacak güçte bir Ferhat Nesli var.

Ve

Bu Ülkenin ve bu Ümmetin kargaşaya, kavgaya, koalisyonlara artık tahammülü yok. Bu Halk’ın Allaha şükür gözü de gönlüde açık, “Millet Allah Var Keder Yok” diyerek durmadan yola devam edecektir, tıkanan her yolları açacaktır. Bu bir Ferhat mücadelesidir.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.