Üzümlü Silahçılar Sanayi Sitesinde çalışmalar başladı

(AA) –

Üzümlü Silahçılar Sanayi Sitesinde çalışmalar başladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.04.2018
Düzenleme: 20.04.2018 11:30
1.062
A+
A-
Beyşehir’de Üzümlü Mahallesi’nde Silahçılar Küçük Sanayi Sitesinin inşaat çalışmaları düzenlenen törenle başladı.

Beyşehir İlçe Belediyesi ile Konya Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa destek verdiği çalışmalar, alana iş makinelerinin girmesiyle başladı.

Törende konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesinin ilçe genelinde her türlü sektörde üretim yapanların yanında olmaya özen gösterdiğini söyledi.

Huğlu ve Üzümlü mahalleleri ile birlikte  ilçelerinin av tüfeği sektörünün önemli merkezlerinden birisi olduğunu ifade eden Özaltun, “Milli ve yerli üretim silahlarımızın konuşulduğu bir dönemde Üzümlü Mahallemizde böyle bir sanayi sitesi yapılması da bizleri ayrıca mutlu ediyor. desteklerimiz devam edecek.” diye konuştu.

Programa, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi 4. Bölge Müdürü Memiş Kunt, Beyşehir KOSKİ Bölge Müdürü Ali Özdemir, Beyşehir Silah Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Kırıcı, Üzümlü Silahçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ve Üzümlü Mahallesi Muhtarı Salih Özparlak, kurum amirleri, kooperatif üyesi silah sektörü temsilcileri ile mahalle sakinleri katıldı.(AA)

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.