Reklam
Reklam
Anadolu Günlük Gazetesi -

Topyekün taarruz – Sayı 73

Topyekün taarruz – Sayı 73
  • 28.11.2016

sayi73ANADOLU REİS’İN YANINDA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batı’ya karşı sert ve cesur çıkışı devam ediyor. Anadolu halkı ise tereddütsüz Erdoğan’ın yanında. 15 Temmuz sonrası Türkiye’ye açılmış soğuk savaş ise tüm hızıyla devam ediyor. Avrupa, ekonomik saldırılara devam ederken, Esed, TSK’ya hava saldırısı düzenliyor. Dünya medyasında ise Türkiye’ye karşı kara propaganda yapılmaya çalışılıyor. Can Dündar gibi isimler dünya medyasına “Türkiye cehennem” mesajları veriyor. Anadolu ise 15 Temmuz’dan bu yana dimdik ayakta, vatanı için gerekeni yapmaya hazır!

300 AİLEYE DİKKAT EDİN
15 Temmuz sonrası Türkiye üzerinde oynanan oyunların baskısı her geçen gün artıyor. Anadolu ise bu baskılara karşı hazır durumda. AP, verdiği AB müzakerelerinin dondurulması tavsiyesi kararı ile Türkiye ekonomisine büyük bir saldırı gerçekleştirdi. Türkiye’yi sömüren sözde üst tabaka 300 aileye müdahale edilmedikçe, Gezi’de, 17/25 Aralık’ta olduğu gibi şimdide, Türkiye ekonomisini bozmak, bozgunculukla sömürüye devam etmek niyetinde. Öte yandan 15 Temmuz’dan sonra 10 gün içinde 10 milyar doları bozduran Anadolu halkı tekrar dolar bozdurmaya başladı.

BUNLAR TESADÜF DEĞİL
Esed’in saldırı, Rus uçaklarının düşürüldüğü tarihin yıl dönümüne denk gelmesi tesadüf değil. Esed’in, TSK’ya saldırısı Türk-Rus ilişkilerinin tekrar zedelenmesi için yaptığı şeklinde yorumlanıyor. Türkiye’nin terör örgütleri PKK/PYD ve DEAŞ’e yönelik başlattığı Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında devam eden El Bab Operasyonunu yöneten Türk askeri birliklerine 24 Kasım’da saldırı gerçekleşmişti. Genelkurmay Başkanlığı, 3 askerin şehit olduğu, 10 askerin de yaralandığı saldırının Esed rejimi tarafından yapıldığını duyurmuştu.

İşte 73. sayımız:

Etiketler: / / / / / /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.