Mehmet Görmez’den çağrı

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, vatandaşları şiddete başvurmadan bu kalkışmaya karşı koymak için çağrı yaptı.

Mehmet Görmez’den çağrı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.07.2016
530
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in darbe girişimine karşı çağrısı kısa mesaj yoluyla imamlara gönderildi. “Din gönüllüsü  kardeşim” diye başlayan mesaj şu şekilde devam etti:

“Bugün milletimizin hukukunu korumak için üzerimize düşeni yapmak en  büyük vecibedir. Ülkenin ve milletin birliğinin, huzur ve refahının ayaklar  altına alınması, milli iradenin cebir ve şiddetle çiğnenmesi asla kabul edilemez.

ŞİDDETE BAŞVURMADAN KARŞI KOYUN

Milletimizin manevi rehberleri olarak her türlü kanun ve hukuk dışı  girişimlere karşı milletimizle beraberiz. Hepinizi özgürlüğün simgeleri olan  minarelerimizden halkımıza bu büyük ihanete şiddete başvurmadan karşı koymaya  davet ediyorum.
 
Bu gece minarelerin ışığı yanacak, salalar verilerek milletimiz  hukukuna sahip çıkmaya davet edilecektir.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.